A-2 har de mest tilfredse kunder for 4. år i træk!

Kundens tilfredshed er en central værdi i alt, hvad A-2 gør - Vi er derfor taknemmelige over, at vores kunder sætter pris på dette ifølge analyseinstituttet MyResearch.

For 4. år i træk er vi nemlig det management konsulenthus med de mest tilfredse kunder.
 
Det er aldrig sket før i undersøgelsens historie, siger MyResearchs direktør Mogens Østergaard i en artikel om den årlige undersøgelse på Finans.dk og tilføjer:
 

En høj kundetilfredshed kan signalere, at det er et brand, der på vej frem. Det fortæller tallene mig, er tilfældet for A-2.

Mogens Østergaard, CEO MyResearch


 Rangeringerne bliver blandt andet gjort ud fra parameteret: Hvilke værdier forbinder kunderne med konsulenthusene. Så tusind tak til de, som har givet os et flot skudsmål til analysen. Igen, igen!
 
Men det stopper ikke her…
 
Uden at blæse vores egen trompet for meget, så er vi faktisk også rangeret i MyImage Management 2024-undersøgelsen som det mest fleksible og agile konsulenthus i branchen. 

Vi er utroligt stolte og ydmyge, og vi ved, at vi kun er så gode som vores seneste leverance. Så i stedet for at hvile på laurbærrene, motiverer det os til at blive ved med levere for vores kunder

A-2’s Managing Partner Peter Müller.


 Du kan læse hele artiklen her på i Finans.dk
 
Hvis du vil vide mere om A-2 Management Consulting, og hvordan vi er i stand til at skabe den højeste kundetilfreds, så besøg www.a-2.dk eller kontakt os på nr. +45 39404100.

 

Andre nyheder fra FCG