Company Logo
Alternate Text

Unique Human Capital bliver en del af AIMS international

AIMS International bliver fremadrettet repræsenteret i Danmark af Unique Human Capital. Danske virksomheder sikres dermed adgang til verdens næststørste netværk, når det gælder rekruttering. 

 

Over hele kloden står virksomheder og organisationer over for en voksende konkurrence, når det gælder tiltrækning og rekruttering af de bedste medarbejdere. Det gælder også Danmark, der som lille land har omfattende globale virksomhedsaktiviteter og en række stærkt internationaliserede virksomheder. Derfor har Unique Human Capital valgt at slutte sig til kolleger i et globalt netværk af specialister i Search & Selection, Board Search og Executive Search.

“Vi har foretaget en ganske omfattende research de seneste år for at finde det optimale, globale partnerskab for at kunne tilbyde den bedst mulige service til vores mange globalt orienterede kunder. Det gælder ikke mindst, når det handler om at rekruttere talent fra andre lande. Samtidig har vi set, at flere og flere virksomheder fra mange lande har fået en øget interesse for danske talenter og kompetencer i en række brancher. At være en del af et ægte globalt partnerskab har derfor været en prioritet”, forklarer CEO Jørn Duhn, Unique Human Capital.

Da Unique Human Capital er en af de ældste danske virksomheder i branchen, har matchet med AIMS International vist sig at være optimalt.

 

Læs hele artiklen på Unique Human Capitals hjemmeside