Company Logo
Alternate Text

Sustainable Change Makers X FCG Global Goals

FCG Global Goals går ind i et nyt, spændende samarbejde for at fremme arbejdet med bæredygtighed i danske SMV-bestyrelser i et samarbejde med Sustainable Change Makers. Samarbejdet er opstået bl.a. på baggrund af en ny rapport fra BoardPartner - Aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde. Rapporten viser nemlig, at det sjældent skyldes bestyrelsen, når en virksomhed arbejder strategisk og aktivt med bæredygtighed, Verdensmål m.m.

Hen over foråret har FCG Global Goals dedikeret tid til at dykke mere ned i, hvordan man kan fremme diversitet og bæredygtighedsarbejde i bestyrelserne. Dette gøres bl.a. ved at invitere virksomhedsejere, bestyrelsesmedlemmer og erfarne topledere til fire rundbordssamtaler med emnerne:


1) Hvordan skaber bestyrelsen værdi?
2) Vejen ind i bestyrelseslokalet
3) Samarbejdet mellem bestyrelsen og topledelsen
4) Ledestjerner

Efter sommerferien publiceres en rapport fra de 4 rundbordssamtaler suppleret med andre nye data. FCG Global Goals håber dermed at kunne give sit bidrag til, at små- og mellemstore danske virksomheder og organisationer kan arbejde mere strategisk med bæredygtighedsdagsordenen i alle dens aspekter.

Hvis du vil vide mere, så skriv til steen.andersen@fcgglobalgoals eller vores gode samarbejdspartner jesper@dalgaardpoehler.dk. Her kan du også skrive dig op til at få rapporten, når den foreligger. Er du interesseret i en af rundbordssamtalerne (som alle afholdes hos os i Charlottenlund), så ring til Steen Andersen, CEO for FCG Global Goals, på Tel. +45 28443830.