Company Logo
Alternate Text

Ny i direktionen hos Unique Human Capital

Rikke Dolberg er tilbage i direktionen hos Unique Human Capital

Rikke Dolberg er tilbage i First Chair Group – tilbage hos Unique Human Capital – i en rolle som Chief Business Development Officer.

 

"Jeg er overbevist om, at en mangfoldig sammensætning af såvel bestyrelse som direktion giver de bedste resultater. En sammensætning af kompetente ledere, der formår og tør udfordre status quo, der tager læring fra best practice alvorligt, der får de rigtige medarbejdere med på rejsen og får skabt et formål og en retning for virksomheden. Det er dét, der giver det bedste udgangspunkt for virksomhedens vækst.” 

 

Det er netop udbredelsen af det budskab, Rikke har taget på sig, når hun fra april igen er at finde hos Unique Human Capital.

 

Diversiteten opleves også hos First Chair Group, der består af flere selskaber med hvert sit speciale, divers i tankegang og kompetencer, men alle med strategisk rådgivning af kunderne som kernekompetence.

 

"På tværs af selskaberne er der et fælles mål om at gøre en reel forskel for kunderne og byde ind med netop de kompetencer og de specifikke kundeløsninger, der medvirker til, at virksomheden, når sine ønskede resultater" påpeger Rikke Dolberg.

 

Rikke Dolberg var i 2003 med til at stifte Unique Human Capital, der i 2016 blev en del af FCG. Unique Human Capital har gennem årene opbygget erfaring, processer og en forretningsmæssig forståelse, der sætter virksomheden i stand til at bidrage til diskussionen om mangfoldighed og sammensætning af bestyrelse og direktion/ledergruppe.

 

Rikke Dolberg kan kontaktes på rd@uhc.dk