Company Logo
Alternate Text

INDEX: Chooses PR-partner

INDEX: Design to Improve Life has chosen PR-partner for their campaign up to this years INDEX: Award in September in Copenhagen. Harbinger Public Relations has been chosen as agency for the communication efforts. Read the Danish press release below.

INDEX: Design to Improve Life er organisationen bag INDEX: Award verdens største pris inden for bæredygtigt design som bringer bæredygtigt design med potentiale til at løse globale udfordringer frem i lyset. INDEX: skaber den nødvendige forbindelse mellem designere og investorer for, at idéerne kommer ud over rampen til at ændre verden.

INDEX: Award uddeles hvert andet år og tiltrækker både national og international opmærksomhed på grund af den høje kvalitet af de nominerede projekter. Og det er netop denne opmærksomhed, som Harbinger er blevet udvalgt til at understøtte. Harbinger er særligt godt klædt på til opgaven, da teamet er sammensat af kommunikationsrådgivere og -konsulenter med et internationalt tilsnit og forståelse for den internationale medieverden.

”Vi er virkelig begejstrede for det hold, vi har sammensat, og den kampagne, vi har planlagt sammen med Harbinger. De stillede med et meget overbevisende oplæg og team, og vi ser frem til samarbejdet,siger Liza Chong, administrerende direktør fra INDEX: Design to Improve Life.

Harbingers opgave bliver at skabe national og international omtale af INDEX: Award og organisationen bag. Noget, som Harbingers administrerende direktør, Malene Jauer, glæder sig til at komme i gang med.

”Med kampagnen for INDEX: Award har vi fået muligheden for at arbejde med en spændende og ambitiøs organisation med stor international tyngde. Kampagnen kombinerer strategisk national og international public relations med storytelling på tværs af kanaler,siger Malene Jauer.

INDEX: Design to Improve Life har som mål at fremme en mere bæredygtig verden. INDEX: Award modtager i snit omkring 1.000 nomineringer fra over 100 lande til hver prisuddeling og har siden 2005 uddelt €3,5 millioner til vinderne.

Blandt de tidligere vindere og finalister af en INDEX: Award kan nævnes Lifestraw, der er et ”sugerør” med indbygget filter, som renser vand fra eksempelvis floder og gør det drikkeligt. Lifestraw vandt en INDEX: Award i 2005 og bliver i dag brugt af både outdoor-entusiaster og nødhjælpsorganisationer.

Den danske green tech-virksomhed Seaborg arbejder for at skabe bæredygtig, sikker og billig atomteknologi. I 2017 nåede Seaborg semifinalen med en fundamentalt ny atomreaktor, som er baseret på smeltesalt og thorium (MSR), hvilket gør det muligt at genbruge atomaffald fra konventionelle atomkraftværker. Seaborg og INDEX: Award var i januar 2019 repræsenteret ved World Economic Forum i Davos, Schweiz.

INDEX: Design to Improve Life har Kronprinsesse Mary som protektor, og bag organisationen står Erhvervsministeriet og Industriens Fond.

Harbinger Public Relations er en del af FCG Group, som består af 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi.