Company Logo
Alternate Text

Harbinger expands with new director

Harbinger Public Relations hired Tue Aip to strengthen the company's management team and strategic profile. Read the danish article underneath.

Harbinger Public Relations har fart på. Virksomheden fyldte et år den første oktober og er på lidt over et år vokset til syv medarbejdere.
Seneste medarbejderprofil til de lyse kontorlokaler i Hellerup er den rutinerede bureaumand Tue Aip, som netop er tiltrådt stillingen som COO. Tue har mere end 15 års erfaring som rådgiver og leder i nogle af de største danske og internationale bureauer. Han har samtidig erfaring fra Danske Bank, hvor han i rollen som chefrådgiver stod bag opbygningen af bankens digitale position. En af hovedopgaverne var lanceringen af bankens digitale løsninger, herunder betalingsappen MobilePay.
Hos Harbinger glæder administrerende direktør og partner, Malene Jauer, sig over ansættelsen af Tue Aip.

”Hos Harbinger har vi haft en sund vækst i 2018. Vores fokus har været at skabe en succesfuld full-service forretning med vækst, kvalitetsløsninger og tilfredse kunder. Med ansættelsen af Tue tager vi det næste skridt og udbygger Harbingers ekspertise inden for finans-, teknologi- og strategisk kommunikation, ligesom vi glæder os over at skulle arbejde sammen med Tue i ledergruppen.”

Med sin brede rådgiver- og ledelseserfaring samt grundlæggende forretningsforståelse styrker Tue Aip Harbingers mission om at skabe sammenhæng mellem kommunikation, forretning og samfund.

”Jeg er glad for at være blevet en del af Harbinger. Her er ambitionerne store og energiniveauet højt. Det vidner både kvaliteten af kundeporteføljen, resultaterne, baglandet og medarbejderne om. Det glæder jeg mig til at være en del af, og jeg ser frem til at skabe resultater og løsninger for vores kunder og bidrage til driften og væksten af bureauet,” siger Tue Aip.

Ledergruppen hos Harbinger består foruden Malene Jauer og Tue Aip af Partner Rasmus G. Kristensen. I bestyrelsen for virksomheden sidder foruden Malene Jauer, Jens F. Kofoed, Søren Kofoed og Ole Daugbjerg.
Harbinger Public Relations er en del af FCG Group, som består af 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi.

Pressekontakt
Malene Jauer, CEO, Harbinger Public Relations, malene.jauer@harbinger.dk, +45 20637419

Tue Aip, COO, Harbinger Public Relations, tue.aip@harbinger.dk, +45 21653367