Company Logo
Alternate Text

Envision og GORM Agency rykker tættere sammen

Det digitale bureau GORM Agency og Envision styrker det kreative og digitale samarbejde og etablerer sig nu sammen i Aarhus og Charlottenlund. En klar fordel for Envisions kunder.

Envision og GORM er begge en del af First Chair Group og har i en årrække arbejdet tæt sammen om digitale ydelser. Her har GORM været specialisten inden for UX og tech samt været sparringspartner for Envision i forhold til digital forretningsudvikling. Nu bliver samarbejdet endnu tættere, idet GORM bliver en integreret del af Envisions strategiske og kreative kompetencer.
Mere konkret vil Envision få direkte adgang til GORM Agencys 30 medarbejdere, hvormed paletten med digitale tilbud til kunderne udvides markant. Digitale specialister fra GORM Agency kommer således til at sidde tæt på Envisions medarbejdere – og kunder – på begge sider af Storebælt.

For at understøtte det tætte samarbejde indtræder GORM Agencys administrerende direktør, Søren Stemann Beck, i Envisions bestyrelse, ligesom Envisions administrerende direktør, Anders Tranæs, indtræder i GORM Agencys bestyrelse.

 

En klar fordel for Envisions kunder

Det nye fuldintegrerede samarbejde er et godt eksempel på den overordnede idé med First Chair Group: At bureauerne i høj grad skal samarbejde og skabe løsninger på kryds og tværs. I dette tilfælde bliver det dog for første gang et mere formaliseret samarbejde. Og der er en god grund til, at det netop er søsterbureauerne Envision og GORM, der rendyrker samarbejdet, siger Envisions COO, Mads Duzenius Christensen.

 

”Digital eksekvering af kampagner er dybt forankret i alle kreative løsninger i dag, og i takt med at flere og flere digitale discipliner kræver specialistviden, ser vi en klar fordel for vores kunder i en tættere integration af GORM Agency.”

 

Det giver god mening for alle


Også hos GORM Agency er der begejstring for det nye samarbejde. CEO Søren Stemann Beck udtaler:

”Det er helt naturligt, at vi rykker tættere på hinanden. GORM Agency vil fortsætte sin vækstrejse med egne kunder – 25% bare sidste år – men bliver nu også et aktiv for Envisions kunder. Samtidig vil vi nu trække endnu mere på Envisions stærke strategiske og kreative kompetencer og på Envisions nye in-house filmproduktion. Det giver god mening for alle.”

Det nye samarbejde trådte i kraft den 1. september 2021. Denne dag blev markeret med en flot kage på begge kontorer.