Company Logo
Alternate Text

FCG Consulting er kommet godt fra start

FCG Consulting - strategisk support til danske og udenlandske virksomheder.

 

FCG CONSULTING er specialister i at forestå processen med professionel forretningsudvikling: Fra diagnose, vurdering og beslutning til implementering, justering og rapportering. FCG Consulting arbejder primært med bestyrelse, direktion eller ledergruppe, for hvem vi er en tæt og fortrolig samarbejdspartner i alle forandringsprocesser. Via analyser, oplæg og pålidelig støtte sikrer vi, at den strategiske beslutningsproces har et meningsfuldt mål og let lader sig implementere og effektmåles.

 

Kunderne hos FCG Consulting er meget forskellige og spænder fra forsikringsagenturer og -mæglere over start-ups til internationale MedTec selskaber, som vil ind på det Skandinaviske marked.

 

Senest har FCG Consulting bistået det israelske selskab InovyTec, som laver defibrillatorer og 3. generations hjertestartere, med bl.a. udarbejdelse af en go to market strategi.  Efterfølgende er FCG Consulting blevet bedt om at bistå med at få InovyTec etableret på det danske marked og få en organisation på plads. ”En opgave, som vi er rigtig glade og stolte over at være blevet udvalgt til,siger CEO i FCG Consulting, Henrik Kragh Møller.

 

Her ses et af de produkter, som InovyTec vil introducere på det skandinaviske marked. Produktet hedder WentWay Sparrow og anvendes fortrinsvis af sygehuse, skadestuer og lægeambulancer. Læs mere på www.inovytec.com.